Eva&Pelles Bildblogg

Eva&Pelles Bildblogg

E-postadresser:

Pelle: Pelle@xv19.se Eva: Eva@Xv19.se


Allahelgonhelgen

Till och med 2012-12-31Skapad av Eva 2012-11-06 19:40:41

I helgen firade vi att Janne fyllde år! Janne var dock i Barcelona men det lät vi inte hindra oss.

På lördagen tog vi bussen till Filipstadsvägen smiley Allt gick nästan bra. Vi steg av en hållplats för tidigt bara!

Barbro hade hjälp vid spisen.

Traditionsenlig promenad till kyrkogården. Denna gång på civiliserat sätt, inte genom skogen! Men, jag glömde det traditionsenliga kortet smiley

Go mat

och en skål för Janne smiley

Vill också passa på att skicka en liten grattishälsning till Hugo som hade namnsdag i lördags, vilket alla hade glömt. Sorry Hugo, ett sent Grattis från Eva & Pelle & Findus smiley


Fill in only if you are not real





Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Eva 2012-11-07 08:27:07

Civilisationen breder ut sig även till spanjorerna. Men en Guinness i värmen är kanske inte lika gott som en San Miguel! Men det finns väl något mittemellan!

Skapad av Jan Höglund 2012-11-06 23:18:55

Barcelona dricker vin och ljus lager. Men det finns ett antal pubar och restauranger som har ett riktigt bra utbud på öl så där kan man få vilken typ av öl man kan tänkas önska sig.

Skapad av Eva 2012-11-06 23:09:38

Låter som ett land värt att besöka. Vi har ju "bara" varit på mallisoch Kanarieöarna, där är ju maten mera "svensk kjottbollar".

Öl eller vin, vad dricker man i Barceolona?

Skapad av Jan Höglund 2012-11-06 23:00:27

Det vart mycket fisk och skaldjur i tapas och paellas, men oxfilé äter man överallt.

Skapad av Eva 2012-11-06 22:47:01

Hejsan lillebror. Kul att höra från dig. Har du haft det bra? Födelsedagsmiddagen verkar helt ok!! Grönpepparstek ... äter man grekiskt i Spanien ;-))

Skapad av Jan Höglund 2012-11-06 21:53:04

Jag vart bjuden på födelsedagsmiddag i Barcelona vi gick på 7Portes och åt en tre rätters. Åt spenat knyten som förrätt och Tryffel till efterrätt men givetvis en grönpepparstek till huvudrätt och den oxfilen var god.