Eva&Pelles Bildblogg

Eva&Pelles Bildblogg

Inte så illa!

Hugo - KB KarlskogaSkapad av Eva 2018-10-09 21:01:04
Inte så dumt lag som KB fick i hop till i kväll smiley Tänk om de vinner och vi inte är där.

Skulle i så fall vara första gången som jag har följt ett lag som ja inte fått se vunnit en enda match under serien.

Tredje gången gillt ....

Hugo - KB KarlskogaSkapad av Eva 2018-10-01 19:23:49
Inlägget är reviderat, se nedan.

..... får vi hoppas.
Sista matchen för U21-laget blir tisdag den 9 oktober i Örebro på Trängen mot Forward. Tyvärr kanske vi redan har sett sista matchen för KB för denna säsong då Hugos medverkan är osäker. Hugo har tyvärr fått en spricka i stortåbenet smiley varför hans medverkan är osäker. Hjärnskakning, lunginflammation och nu en spricka i tån. Hugo varierar i alla fall sina krämpor. Men slut på säsongen blir det!
Denna bild är från en tidigare fotskada i karriären för Hugo.

Krya på dig Hugo önskar både Eva och Pelle jättemycket smiley
---

Det var inte tredje gången gillt. Tre gånger har givetvis Hugo redan hunnit med.
Han fick ju näsbenet brutet augusti 2016 smiley

KB U21 - Forward 0 - 4

Hugo - KB KarlskogaSkapad av Eva 2018-09-29 14:02:37

Ytterligare en förlust för U21-laget. Ännu ingen vinst och nu är det bara en match kvar. Kan inte ens säga att KB ens var nära, eller att det var orättvist, att domaren var kass, utan det var helt enkelt KB som inte räcker till.

Hugo var för dagen kapten. Han gör vad han ska men det ser ut att hämma hans spel. Han blir mer att fixa för laget än att spela själv. Men han var klart godkänd och jag ser honom om ett par år som en härförare på mitten av mittfältet i något av alla våra lag i Karlskoga. Han behöver bara växa några tum över axlarna och pondus.

Men jag ska gnälla om min vanliga käpphäst när det gäller KB. Varför spelar man så sällan på kanterna? En och annan långboll på Hugo som är snabb och stark. De farligheter som uppstod för KB var när bollen, som av en händelse, for ut på Hugo och han kunde dra upp spelt därifrån och slå inlägg.

Hugo orsakade en straffspark. Det var inte en så allvarlig förseelse men det var mera tredje gången gillt, då två andra KB spelare tidigare orsakat ett par situationer som bägge kunde ha resulterat i straff.

Min teori om KB:s spel är att de små mittfältarna som KB envisas med ska spela på mitten på mittfältet inte orkar slå de långa crossbollarna. De spelar smått, smått, smått och runt, runt, runt. Det gjordes ett (1) försök av en av de små att slå en lång passning ut på kanten på Hugo men det blev en för kort fjös, nådde inte fram. Fjärde målet var resultat av en sådan miss. Mittfältaren ser ut som han tänker sig slå en lång rak på Hugo men ändrar sig och försöker nå högerbacken med en kortare passning, parallellt med mittlinjen, och en Forward-spelare snappar upp den passning och gör mål. KB som är på väg framåt blir helt ställda av missen och ingen jobba bakåt.

Nu har jag gnällt på en lång stund men jag kommer att sakna matcherna nu när serierna är slut och vinter och snö är på gång. Kanske kan det var så att jag bryr mig …

Sigge bäst i KB idag, målvakten. Hugo får klart godkänt, en lojal lagspelare.
Hugo kapten idag.
Här får han hälsa på Adam som gick på kanten.
Hugo har en hel del finesser och finter för sig.
Straffen som Hugo orsakade. Inte ens den duktige målvakten Sigge kunde ta den.
KB stack upp vid några få tillfällen. Peter Tjecks lillebror stod i Forwards mål smiley
Här har spelet gått på mitten och ute på vänsterkanten medsmå korta passningar. Tillslut är hela laget på en väldigt liten yta. Det finns just nu, ser det ut som, ingen högerkant.
Hugo är tuff och stark i närkamperna. Den här nickduellen vinner han och kan skicka en passning till Saffran.
Den här lille killen gillar jag. Ännu lite för mycket pojklagspelare, men om några år så kanske det kan bli något.
Ett och annat tjyvnyp delade Hugo ut.
Här var det färdigspelat. En bra och stabil insats.
Hej och tack Forward. Match igen tisdag den 9 oktober på Trängens konstgräs.
Hugo är smart och ser till att vara kompis med domarna.
Så många snygga,fina och trevliga 99:or vi känner. Här är två av dem.Grattis!

Hugo - KB KarlskogaSkapad av Eva 2018-09-25 09:20:11

Stort grattis till seriesegern smileysmileysmileyFortsättning från Arvika matchen

Hugo - KB KarlskogaSkapad av Eva 2018-08-26 21:45:00
Jag väljer att inte kommentera detta .... smiley
Jag undrar vad David tänkte smileysmileysmiley
Han har ju gjort så förr, men då retats med pappa.

------------

Vet ni vad en gris som är trött och hängig gör?
Jo, han åker till England och blir pigg!

KBU19 - Arvika 2 - 1

Hugo - KB KarlskogaSkapad av Eva 2018-08-25 12:53:51

KB började som vanligt bra. De första 10-15 minuterna dominerade KB. Snabba passningar och mycket rörelse. Vi i publiken väntade bara på att målet skulle komma. För som vanligt mattades KB av efter första kvarten och släppte in Arvika i matchen. Det tog ända till 41 minuten innan KB gjorde första målet.

Sedan kvitterade Arvika i 76 minuten, lite snöpligt och då tänkte jag att ”nu blir det så där igen, så snöpligt” Men då tänkte jag inte på att det var U19laget på planen. De har i år haft en härlig förmåga att tillslut räta till siffrorna. Diar gjorde 2-1 målet när det var 8 minuter kvar. Diar som förövrigt var riktigt bra i dag den stunden han fick spela. Det bästa jag har sett honom gjort hittills.

Hugo var som laget, glimtvis bra. Men förvånande nog så uteblev nästan hans patenterade löpningar på kanten helt. Kan ju bero på att det inte var särskilt många passningar som hittade ut till Hugo. Mittfältet vill för ofta spela tillbaka till backarna och starta om. Någon gång borde man dock prova på en snabb omställning när man har en så snabb och stark kantspringare som Hugo. Om Hugo i utgångspositionen var högre upp i plan kanske det skulle vara lättare att nå honom, att spela bollen på en yta? Tycker att Hugo ligger långt ner i planen, väldigt nära egen back, men det kanske är lagets taktik att spela så.

Vid ett tillfälle fick Arvid och Hugo till ett fint samspel på kanten och de ledde fram till en målgivande passning från Hugo.

Stackars Benjamin. Han missade två frilägen i slutat av matchen. Men om man ska vara positiv så var det starkt jobbat av honom att löpa sig till frilägena. Diar hade också ett friläge som han missade.

Hugo får klart godkänt, en målgivande passning och ett gult kort (var det för snacka?).
Snart börjar matchen. Hugo idag i nummer 11.
Hugo jobbar och sliter och är tuff i närkamper smiley

Men ibland blir det för bra smiley

Jag skulle önska att han ibland koncentrerade sig mer på fotboll


Arvid till Hugo ...

Hugo till Erik ...

Mål!

Arvika stack upp i några anfall då och då
Från den här positionen betraktar Hugo omgivningen rätt ofta

Näpp, den gick inte in. Synd hade blivit ett jättebra kort annars.


Ett av få inlägg från Hugos kant.

En inte helt ovanlig syn på fotbollsplanen ... när Hugo är med smiley

Nej, inget mål på denna chansen. Stackars Benjamin missade två sådan här frilägen.

Hugo jobbade hårt både offensivt och defensiven.

Saffran (kallas han) . Richard trodde han kunde vara kusin med Natalie.

Diar var bra idag och fick också göra 2-1 målet. Mycket rättvis resultat!

När det var ca 10 minuter kvar byttes Hugo ut.


Guds hand var inte med KB denna gång. Målet dömdes bort. Helt korrekt!

En sista chans, men inte blev det mål inte smiley

Matchen är slut. KB vann med 2-1 smiley

Det blir lite av seriefinal den 9 september i Sifhälla! Om Sifhälla tar de poängen de ligger efter KB i de uppskjutna matcherna. Spännande.

KB U19 - Sifhälla/Säffle 0 - 2

Hugo - KB KarlskogaSkapad av Eva 2018-06-30 13:42:48

Idag var det seriefinal i U19-serien. Tyvärr verkar det inte som KB brydde sig ett dugg om det. Laget verkade väldigt ointresserat och oinspirerat. Synd då det hittills har varit U19-laget som spelat den roligaste och bästa fotboll.

Men ibland undrar man hur ledarna tänker, Hugo spelar under de första 40 minuterna på tre olika positioner. Likadant för många övriga spelare. Svårt att få till ett spel när det är nya spelare på de olika platserna hela tiden. Inte är det lätt för killarna heller när de ska tänk nytt hela tiden.

Hugo gjorde några försök, b la skaffar han sig ett bra läge och får till ett skott, ovanligt. Tyvärr har Hugo alldeles för ont i en tå. En stämpling i en tidigare match som nu har blivit inflammerad. Han orkade inte springa ordentligt, passa eller gå in i närkamp, så tillslut, en bit in i andra halvlek gick han av. Synd för det fanns annars en tendens i Hugos spel att kanske kanske kan det lossna för honom. Vi får hoppas på hösten.

Bäst var annars Benjamin Hunter. Han försökt i alla fall. Även nr 12 krigade på men övriga spelare verkade mest längta hem till tv för att så se riktigt fotboll. Men så händer sån´t som händer ibland med de här KB-lagen. Sista 10 minuterna så spelades de verkligen fotboll och då hade inte Säffle en chans, igen. Det gick fort och snabbt och det blev en väldig rörelse i laget. Synd att laget inte kan göra det längre stunder.

En ointressant och tråkig match, vilket man ser på bilderna. Det hände inte mycket så det blev väldigt få bilder. De gånger KB var in motståndarnas straffområden och fick till en chans var lätträknade.
För dagen nummer 11

Hugo försökte på sin kant, först på högeryttern och sedan på vänsteryttern och sedan centralmittfältare smiley men försöker gör han
Som sagt, håller sig framme.
Det här hoppas jag han försöker fler gånger. Driver in från kanten och skjuter. Han har ett tungt skott smiley
Här kom han i vägen för den egna målvakten David smiley En tuffing David!
Så tror jag ingen motståndare har fällt honom förut smiley
Halvtidspaus och underläge med 1 – 0 i seriefinalen och det ser ut som en söndagsskoleutflykt. Fyra ledare men inget jävlaranamma typ Janne Andersson
Det såg hotande ut en stund men tyvärr drog det förbi. Hade varit en fin ursäkt att få gå hem annars smiley

Hugo såg i alla fall lite engagerad ut på bänken. Annars biter man väl inte frivilligt i den där västen smileysmileysmiley
Sista chansen men nej då den ville inte in!
Så här ser tabellen ut inför sommaruppehållet! Tyvärr har Säffle/Sifhälla Munkfors kvar så det är väl bara att räkna med 3 poäng till till dem.

Bra domare idag var Adam Lambertsson, vi erbjöd oss att hjälpa honom med VAR-en men han avböjde smiley

KB U21 - Rynninge 1 - 2

Hugo - KB KarlskogaSkapad av Eva 2018-06-11 20:14:12

Vi kom när det gått en bit av första halvlek då vi blev lite uppehållna hemma. Men jag tror inte vi missade så mycket. Men att det ska vara såååå svårt att få fart på detta KB-gänget. När de väl försöker och springer går det bra men sedan, långa stunder är det promenad-fotboll och det brukar passa det andra laget mycket bättre. När vi trodde på i alla fall en poäng kom Rynninges segermål i 88 minuten.

Hugo var bra idag och det finns ju ibland bara ett sätt att stoppa honom på.

Men Hugo försökte ..
och försökte ...
och blev stoppad. Ibland kan man ju undra smiley
Tyvärr missade Diar detta läge
men när KB:s målvakt gjorde denna superräddning trodde vi på en poäng men men i 88 minuten kom segermålet för Rynninge.

Det var en urusel filmning han försökte sig på smiley gult kort blev det !

KB ligger sist i serien 1 poäng efter 5 matcher och näst sist är Rynninge med 5 poäng. Det blir en tuff höst!2018-05-15 KB U21 - Forward 0 – 3

Hugo - KB KarlskogaSkapad av Eva 2018-06-03 21:38:21

Detta var nog en av de sämre matcherna jag sett med KB:s U21–lag. Hugo hade heller ingen bra dag. Från att Hugo har spelat typ 5 matcher sedan november så spelade han 5 matcher på en vecka. Det kändes som de var en mycket trött Hugo som gick in på plan denna kväll. Hannes Persson var med och satt på bänken, oj vilket riv det blev när han kom in på plan när det ca 20 minuter kvar. Hela KB verkade tända till och började pressa Forward. Den effekten som Hugo brukar ha på laget, krasch-boom-bang. Då kom det målchans på målchans. Ett par skott i stolparna och en missad straff. Synd att de här härliga stunderna kommer så sällan. När laget jobbar och springer både i anfall och försvar ser det riktigt bra ut.

Hugo såg trött ut redan innan matchen kommit igång.

Han försökte och försökt och stundtals gick det bra!

Ett straffmål för Forward

Tyvärr har ju KB heller inget flyt med målchanserna. Denna strax utanför

Hannes kom in och tog nog över lite av Hugos roll, krasch-bom-bang, ni vet. Det som brukar kunna tända och få igång laget. Hannes for fram som ett jehu och var jättebra. Forward fick ta till alla medel för att få hejd på honom.

Ett gult kort till Hugo och inge vet varför smiley smiley

Hugo gick av och såg ut som han hellre hade suttit hemma med läxorna denna kväll

Benjamin Hunter, Agnetha Anderssons son, Benjamin och Hugo brukar kunna få till ett fint samspel när de spelare på samma kant.

Det här blev en märklig incident med flera spelare inblanda. Nästa så de tog till och slogs. Griniga och fula Örebroare.

Hannes ångade på

Blev fälld och fick lägga straffen själv men missade tyvärr

En rörig hörnsituation

Som blev rörigare och rörigare

Och efter att par stolpträffar gick boll uschlingen ut på plan igen

Hej då Forward, men så långt ifrån var inte KB från att ta en poäng. Tänk att när KB börjar spela i alla 90 minuterna, då ni ska ni få se smileyKB U19 - Arvika 4 - 1

Hugo - KB KarlskogaSkapad av Eva 2018-05-14 22:08:53

KB började bra, som vanligt. Mycket rörelse och spelarna lät bollen gå i laget. Det höll väl i ca 10 – 15 minuter. Sedan var det nog den tråkigaste match jag sett på mycket länge. En bit in i andra vänder det igen och KB hittar sitt spel. Hugo in i mitten på mittfältet och Benjamin upp från vänsterbacken till vänsteryttern, och Benjamin kan ju springa. Hugo och Benjamin får till ett fint väggspel som resulterar i en upprullning av Arvikas backlinje, ett inlägg och mål. KB visar sedan upp en fin sida och jobbar på och gör flera mål och visar upp ett riktigt roligt och fint spel. Hugo jobbar på och gör det han ska. Efter några spelarbyten och spelar som byter positioner kommer spelat i gång och det går också bättre för Hugo. Hugo klart godkänd och det var väl laget också i sin helhet trots ett par rejäla dippar.

Tyvärr var det en del skador i matchen. Det passade så bra att Wolwsen spelade på a-plan och ambulansen var där och hämtade deras quarterback varför ambulanskillen kunde kolla in Arvika-killen men Arvika-spelaren valde att åka med laget till Arvika i stället, fast han inte kunde stödja på det onda benet.

I början spelade KB:s sig till flera farliga chanser, men missade.

Arvika var inte ofarliga men hade inte så mycket att komma, man kunde ju vänta sig mer, de leder ju serien.

Hugo mitt i högen

Han verkar trivas med det

Från vilken position man ser matchen bäst varierar bland publiken. Det kan delvis bero på från vilket håll solen ligger på

Inte lika gnälligt och lika många kort som mot Nora men domaren fick ta en del snack med gnälliga Arvika-spelare.

Hmmm, båda händerna på bollen, bollen bakom huvudet, minst en fot i backen, Hugo behöver finslipa på sin teknik vad gäller inkast. Det där var ett dropp, inget kast!

Hi, hi, nummer 17 hade det inte lätt

med Hugo när Hugo drog på

Tyvärr en av flera skadade spelare, både KB och Arvika. Tack och lov inte osjyst.

Han som ambulansen inte hämtade.

Stundtals var det rätt så tufft, det är ju Värmlands-serien det här

Frispark i bra läge, ännu är inte siffrorna så stora att publiken kan slappna av.

Hugo håller sig som vanligt framme och lille 17 försöker hänga med.

Arvika gjorde ett litet snöpligt självmål.

Jädrar vilket skott han fick på KB:s nummer 4. Träffade ribban!

Matchen är slut. Alla tackar varandra och domaren för matchen. Inga sura Örebroare här inte!

Hugos yviga hårsvall är ett inne blott. Nu kan det bara bli bättre och bättre nu när han också ser bollen. Det tyckte han själv också!KBu21 - Nora 1 - 1

Hugo - KB KarlskogaSkapad av Eva 2018-05-12 10:07:47

Hugo har spelat två matcher som jag inte hunnit med att refererar. Dels U21 mot Nora och dels U19 mot Arvika. Risken är väl att jag blandar ihop de här matcherna. Nora är ett gnälligt gäng. De tror nog att de är bättre än vad det är eller så var det som så att KB var bättre än Nora väntat sig. Synd att KB inte vann och därmed kunde tvåla till det gnälliga Nora-laget. Nora var gnälliga, griniga, fula och ruffiga. Använde armarna mycket till att hålla i eller rycka i KB-spelarna och deras tröjor. 8 gula kort för Nora och två röda! Tre gula till KB men inget till Hugo smiley Som tur var var det en bra domare i matchen. Nyckeln till KB:s spel är att alla springer. Oj vad bra det går när det är rörelse i laget och bollen går! Men så blir laget stillastående och då händer det ingenting. Så sån var matchen. Bra spel ibland och ibland rena natten.

Hugo kom fint på sin kant i långa snabba ruscher. U21 har äntligen kommit på att han finns där. Hörde ofta att spelarna uppmanade bollföraren att ”spela på Hugo”. Hugos betydelse för laget kan man se om inte annat så när han går av en stund, tempot sjunker direkt.

Hugo var mycket bra,
Vaken
Pigg
Löpstark
Snabb
Offensiv
Jobbig
Arbetsvillig
Lite småful smiley

Adam gick på kanten idag. Men liiiite mer hemmadomaren kunde han kanske vara smiley Nä, jag skojar, kör på som du gör Adam!
Löpningen är nyckeln till KB:s spel. Här full fart framåt i anfallet.
Sen fullfart hemåt när motståndaren har vunnit bollen.
Var är bollen, kanske går det för fort ibland smiley
Gnälligt, grinigt och ruffigt Nora. 8 gula kort och 2 röda.
En av Hugos mäktiga ruscher på kanten.
Som avslutades med ett rungande skott tätt över. Det vill vi se mera av. Nästa går in!
Äntligen kom så kvitteringen och vi väntade sedan på vinstmålet, men det var bara nära.

Här är det KB:s duktige mittback som är nära!

Gult kort igen. Hugo i backen för vilken gång i ordningen gick inte att komma ihåg. Denne gång ett gult kort för Nora-spelaren. Hugo och denne Nora-spelaren hade verkligen ett gott öga till varandra smiley
Hugo sprang sig till ett bra läge alldeles i slutet av matchen men kom inte riktigt till.
Hugo är alltid noga med att tacka alla efter matchen.
Och även motståndarna oavsett hur det sett ut på planen tidigare.
Nä, nä, tro inte på att det kan bli en sådan här förbrödring, killen Hugo är så tjenis med är en gammal KB-kille som gått till Nora denna säsong.

Allt är som det brukar!

Hugo - KB KarlskogaSkapad av Eva 2018-05-04 09:08:45

Då är allt som vanligt igen då smiley Gordon coachar och Jesper och Hugo tränar smileyÄntligen!!!

Hugo - KB KarlskogaSkapad av Eva 2018-05-01 18:55:17

Jaaa, det blir match!

Se får det gå fort hemmåt smiley

Äntligen!

Hugo - KB KarlskogaSkapad av Eva 2018-04-24 11:10:39

Här kommer en väldigt rolig nyhet! 15 Matcher för KB:s U-21. Hoppas att Hugo håller sig frisk och att han tar en plats. Det är många nära bortamatcher så vi kanske gör några bortamatcher denna säsong. Premiär på KEMAB onsdag den 2 maj klockan 19.00.

http://svenskfotboll.se/t/fogis.aspx?scr=table&ftid=73807Fotboll i Säffle!

Hugo - KB KarlskogaSkapad av Eva 2018-04-14 22:48:38
Jo då, det blir fotboll i helgen, om ni har lust att åka till Säffle smiley

Hugo är uttagen till KB:s a-lag:s seriepremiär i Säffle. Det blir nog mest på bänken, men i alla fall ... smiley Toppen Hugo och grattis till uttagningen smileyIngen fotboll i helgen?

Hugo - KB KarlskogaSkapad av Eva 2018-04-12 21:02:04
Ingen fotboll överhuvudtaget verkar det som för U21 ... smileysmiley

Hugo spelar

Hugo - KB KarlskogaSkapad av Eva 2018-04-06 22:52:51

Hugo är uttagen. Nu får vi se hur mycket speltid han får smiley Nä, det får vi inte, för att det är bortamatch och för att när matchen spelas är vi bokade på lunch på "Oscar och den Lille". Lycka till Hugo smileysmileysmiley

A-laget - U21

Hugo - KB KarlskogaSkapad av Eva 2018-03-21 20:58:38

Hugo spelade med U21-laget mot a-laget.

Internmatch eller inte, Hugo skaffar hela tiden nya trevliga bekantskaper smiley. Det är Hugo i gult som killen i blått över nacksving på. Domare Bovall tittar turligt nog bort smiley
Det var kompisen Arvid som fick till uppgift att hålla reda på Hugo.
Internmatcher är som de är. De ger inte så mycket men jag tycker ändå att Hugo visade upp sig från sin bästa sida. Kan bero på att han inte bryr sig om vilka han spelar emot och kör sin stil oavsett det är kompisar eller ej han möter.

Planen var grön och fin. 24 timmar senare var planen helt vit.KB U21 - Karlskoga IF

Hugo - KB KarlskogaSkapad av Eva 2018-03-18 12:07:44

På väg till matchen.
Helgen som gick spelade Hugo 2 fotbollsmatcher. En internmatch med U21 mot a-laget och en mot det nystartade laget Karlskoga IF. Mot Karlskoga IF spelade U21 på söndagkvällen. Vädret och motståndet gjorde att det inte blev så mycket fotboll.

Burr, tur att man inte spelade, eller ...
En sak som jag lade märke till var att så länge Hugo höll till på sin vänsterkant orkade U21 hålla spelet upp. Han flyttade in en kort stund och spelade något konstig variant av offensiv mittfältare/släpande forward men det var en helt onödig omflyttning då han inte fick många bollar att jobba på. Under den perioden och när Hugo vid några tillfällen valde att gå av och vila så föll KB:s spel helt ihop. Trodde det endast var spelare som Ronaldo som kunde styra ett helt lag från en vänsterkant.

Fotbollspubliken och planen med spelarna, ser ni spelarnasmiley
Om matchen i övrigt sammanfattar tränare Bovalls ord det hela mycket bra!

Håller med Bovall i det han skriver smiley

Hugos fotboll!

Hugo - KB KarlskogaSkapad av Eva 2018-02-16 22:48:34
Hugo har spelat fotboll ikväll mot Immetorp med juniorlaget.
Jag vet inte slutresultatet men Hugo spelade 1 halvlek och när han klev av stod det 4 -0 till KB. I rapporten från Niklas berättar Niklas att en tjurig Immetorpare gav igen på Hugo efter att Hugo tacklat honom. Hugo fick en knytnäve över munnen som resulterade i en flis ur en tand för Hugo smiley När Hugo spottade ut tanden kom Immtorparen i vägen och tja, resten är som det är ... Fotbollssäsongen 2018 är igång smileysmileysmiley

Träningsmatcher

Hugo - KB KarlskogaSkapad av Eva 2017-12-14 09:03:09

smileyNu hoppas vi att han blir uttagen och får spela också!Ölme - KB 5 - 0

Hugo - KB KarlskogaSkapad av Eva 2017-12-09 16:36:45

I söndags starta KB säsongen 2018 med en träningsmatch mot Ölme i Kristinehamns arena. Det blev förlust med 5 – 0 men trots det ett smickrande resultat för KB. Ölme ligger i div 3 och KB i div 4 och det här var ett toppat Ölme mot ett förstärkt KB U21. KB:s bäste forward har dessutom gått över till just Ölme. Inte mycket att säga om matchen, resultatet var rättvist men KB borde ha orkat med minst ett mål, de var verkligen uddlösa framåt. Hugo skötte sig jättebra! Vi får hoppas att han får vara hel och frisk så kanske, kanske kan detta bli hans säsong! Tyvärr verkar det som att Ölme var övertagaggade och spelade flera gånger verkligen på gränsen och gick också över gränsen vid ett par tillfällen. Armbågen i huvudet på lille Joppa är både ful och onödig. Att sedan legendaren Mål-Ottos pojk skulle vara så ful och grinig på plan var tyvärr en negativ överraskning.

Nya färger på bortaplan! Tog en stund innan jag kom på vilka som var KB. Ölme har nästan exakt lika blå tröjor som KB normalt har smiley
Men allt klä´r en snygging smiley

Ser ni det lilla leendet, snart smäller det smiley
Det kvittar hur stora och rutinerade de är, kommer Hugo i närheten faller de lätt smiley
Här är Karbin, fd KB forward som gått till Ölme.
Den var tyvärr bara nära!
Hur kunde Hugo få en frispark emot sig här ....
Hugo var med mycket framåt. Stark i offensiven.

Den tjurige Mål-Ottos son, ingen bra förebild på planen.
Det där med att stå i mur får nog KB träna på smiley
Hugo är som vanligt noga med att tacka domarna.

Senast 28 augusti kommer Hugo att ha tagit en startplats i a-laget för då åker farmor, fastrar och farbror bort i 14 dagar.Äntligen!

Hugo - KB KarlskogaSkapad av Eva 2017-09-26 21:50:11
I morgon onsdag är äntligen Hugo tillbaka på fotbollsplanen efter smällen mot Sala.
KB-U21 möter Forward på KEMAB-arena.

KBU19 - Sala 2 - 0

Hugo - KB KarlskogaSkapad av Eva 2017-08-29 21:48:49

Hugos U19-lag slog Sala med 2 – 0 i lördags. KB inledde med en härlig offensiv de första 30 minuterna, sen blev Hugo utbytt smiley. Hugo och Ali for fram på var sin kant och var hur farliga som helst. Tyvärr är ju inte KB framför mål så effektiva annars hade de gjort minst ett par tre-fyra mål på Sala. Sala kämpade på och ju längre matchen höll sig 0 – 0 och 1 – 0 fanns ju chansen för dem. De kämpade även sedan KB gjort 2 – 0. KB har många spelare med sig och då alla som tränar och sitter på bänken får spela gör det att matchbilden helt kan ändras från stund till stund. Inte så att de som byts in är sämre men det blir skillnad. Så under en lång period i slutet på första halvlek och en bit in i andra var det mera duttelidutt igen och tyvärr ett ineffektivt KB:spel.

Hugo kom in en bit in i andra halvlek igen och satte fart men tyvärr fick Hugo fick en boll rakt i ansiktet och så var den dagen förstör och tyvärr blir också en del av höstsäsongen förstörd. Men oj vad bra han var de stunderna han spelade. Jag vill hävda att jag är suveränt objektiv i den bedömningen.

Matchens lirare måste, sorry Hugo, gå till Aboubaker Ali, äntligen träffade Ali målet! Hugo kommer som god tvåa.

Ali, matchens lirare, längst till vänster, sedan CJ tillbaka efter skada och så Hugo, suverän så långe han fick vara hel.
Hugo jobbade och drev på på sin kant.

Aboubaker Ali
Å så missarna, nej den gick inte in!
Hugo fick faktiskt med sig den frisparken smiley
Kan kanske bero på detta livtaget smiley

Frispark igen till Hugo, finns inget annat sätt att få stopp på honom stundtals ....

Ali gör mål smiley
På Hugos passning smiley
Sala stack upp någon gång då och då och här skickar Hugo iväg en bollen med en "befriande spark"
Utbytt, inte glad smiley att Bovall törs prata med honom smiley
Nääe inget mål

Här kommer nog andra målet, eller så var det miss igen smiley
Kanske ska skriva räddning istället för miss ... smiley
Här får den osportslige 10:an äntligen sitt gula kort, för pladder.
David var också mycket bra och de få gånger Sala stack upp, räddade David smiley
Aj aj och oj oj, här var det slutspelat för Hugo smiley
10:an tillhör den där sorten osportsliga spelarna som inte vill tacka för matchen och ingen ledare säger till honom. Mycket dåligt smiley Antar att han tackar om Sala någon gång skulle vinna men så dåliga som de är händer det väl inte så ofta smiley

Hoppas det inte är så farligt med Hugo utan vi får se honom på fotbollsplanen snart igen smileysmileysmiley

KB:s egna Alexis Sanchez & Fellaini smiley

KB U19 - Sala

Hugo - KB KarlskogaSkapad av Eva 2017-08-26 22:25:29

Idag var vi och tittade på KB-U19 mot Sala. Efter matchen kom ett SMS från Niklas. Niklas berättade ” Hugo kommer inte ihåg något från matchen och har åkte till akuten för koll”

Hugo åkte på en smäll, inget osjyst, men vi som känner Hugo är inte förvånade över att det alltid är han som råkar ut för det ena med det andra. Han går ju alltid ”al in” i alla situationer. Denna gången var det en rejäl smäll av en boll på näsan/pannan, alls inget osjyst men han får tillbringa natten på lasarettet för observation. Troligtvis hjärnskakning.

Hugo hörde av sig och skrev att han var nöjd med första delen av matchen … resten kommer det en rapport om.

Annars gick det jäkligt bra för Hugo idag. Denna hans rush på kanten var upprinnelsen till 1 - 0 målet för KB. KB vann med 2 - 0. Rapport från matchen kommer senare.Nästa »