Eva&Pelles Bildblogg

Eva&Pelles Bildblogg

Söndag den 3 oktober kl 12:00

Hugo & RichardSkapad av Eva 2010-09-30 11:45:55

Vi drar igång hockey säsongen direkt med en rykande het match på söndag! Då kommer Kumla Black Bulls på besök!!!

Pappa Niklas låter meddela appropå om Hugo spelar eller inte på söndag: "Fotboll spelar man utomhus, Hockey inomhus. Är det svar på frågan? Ok lite tydligare då - han spelar Hockey."

Välkomna Kumla!

Från förra mötet. Då tror jag visst att BIK vann smileysmiley

Blir det en hård eller just match, kansken en hård och just match

Så här ser Bofors IKs tröjor ut idag. Team BK och deras gula tröjor är ett minne blott.


Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Eva 2010-10-01 11:05:57

"Vart det mål mamma".... ha ha ha. Grabben har ju rätt men, det får vi ju inte säga. Han vinner inga Fair Play-priser den grabben. Men det priset har jag alltid tyckt var för chickens!!!! Go Hugo, gooooooooooo!!!

Skapad av Niklas 2010-09-30 23:29:55

Vi spelade mot ett 98/99 lag (5st99) som precis hade spelat Resport Cup (12matcher, vår första)vi vart överkörda 12-1.

Många av våra tuffa grabbar som tyckte det skulle bli så häftigt att börja tackla började helt plötsligt tvärnita en meter från sargen En kille som inte tycker att det är nått speciellt med att börja tackla stångades och tacklade när tillfälle gavs. fick 4 minuter denna match. en slaching när backen inte hann med och Hugo fick täcka upp -vart det mål eller mamma. var kommentaren när Camilla frågade om det var nödvändigt att slå nån med klubban. Lite värre var det att sätta ut benet när han inte hann med på en dragning botbänk för bentackling. pappa höll förmanings tal.

Så Bofors #12 kommer att sitta i utvisningsbåset på söndag lika säkert som att en enbent anka simmar i cirklar

Skapad av Eva 2010-09-30 22:10:58

En back som inte är utvisad ibland .............. gillar Eva en kall öl, är badvattnet varmt på Mallis i augusti, är Italiensk mat god, är Färjestad bäst ;-)

Kör på Richard men håll ner armbågarna!

Skapad av Tommy 2010-09-30 20:39:49

Vá kul att Hugo kunde spela hockey på söndag. Det uppskattar Richard (även jag). Det kanske var så att i förra mötet så var det första gången Richard fick sitta av i utvisningsbåset. Richard har blivit lite tuffare sedan senast och - tyvärr - börjat köra lite med armarna istället för axlarna så det är inte omöjligt att historien kommer att upprepa sig. Det ska onekligen bli ett intressant möte på söndag. Richards lag är ju dessutom anmält att delta i Martin Sjöqvists Memorial som spelas i december så då om inte förr så blir det ett nytt möte förhoppningsvis. Vi ses på söndag "laddad till tänderna".

Skapad av Pelle 2010-09-30 19:01:29

Om int minnet sviker mig så var det förra gången som Kumla black bulls var här och spelade mot Team BK som RICHARD LINDELÖF fick sin första utvisning, får se om han kan fixa en repris på den bravaden, gör man inget så åker man aldrig ut, så det kanske är bättre med en utvisning då och då.